Reserveren

B-Lodge, dat is een boetiekhotel met een flinke brok Belgitude in Louvain-la-Neuve

B-Lodge, een boetiekhotel geopend in 2019, ligt in het bruisende Louvain-la-Neuve. Het werd volledig gerenoveerd met het oog op design en comfort. Er zijn 7 ruime en goed uitgeruste kamers. Ze werden stuk voor stuk ontworpen en voorzien van een elegante inrichting door Stefanie Töller. Ze stralen de echte Belgitude uit en nemen de gasten mee op reis door het hele land tijdens hun overnachting.

Een gezellige sfeer op z'n Belgisch waar gasten zich echt thuis voelen!

B-Lodge ligt op wandelafstand van het centrum en het station. De ideale ligging om de stad te verkennen met de populaire Grand-Place en tal van groene ruimtes. Een stad die onderwijs en cultuur hoog in het vaandel dragen en nog even aantrekkelijk is als bij haar oprichting in de jaren 1970. Een bezoek is dus zeker moeite waard.

Of u hier nu bent voor het werk, met familie of vrienden of simpelweg om Louvain-la-Neuve en omgeving te ontdekken, bij B-Lodge zit u goed!

Ontdek het hotel

Op zoek naar een rustige locatie voor uw volgende workation?


De Louvain-la-Neuve Kamer

Ook dan kan u terecht bij B-Lodge! En als het tijd is voor een pauze, hoeft u maar naar buiten te gaan voor een heerlijke portie frisse lucht. De Bois de Lauzelle naast het hotel is een ware natuurparel waar u even kan ontspannen tussen het werken door.

De Louvain-la-Neuve Kamer
De Louvain-la-Neuve Kamer
De Louvain-la-Neuve Kamer
De Louvain-la-Neuve Kamer

Onze kamers


Comfort, rust, nieuwe ontdekkingen en een onvergetelijke ervaring. Dat is wat u mag verwachten van de kamers in B-Lodge. Elk van 7 kamers beschikt over zijn eigen inrichting en decoratie die de pracht van België weerspiegelen.

Ontdek onze kamers

Kleine extraatjes


RECEPTIE

Begin uw verblijf met een hartelijke ontvangst en reken op een persoonlijke en tot in de puntjes verzorgde service tijdens uw verblijf in B-Lodge. Heeft u informatie of tips nodig? Bent u op zoek naar de beste eetadresjes? Ook dan kan helpen we u graag!

DE STAD

Wilt u graag de stad in voor uw afspraak met klanten, om te shoppen of bent u op zoek naar een leuke plek om te joggen? Dan zit u goed! B-Lodge ligt namelijk op 5 minuutjes van het centrum, de Bois de Lauzelle en het meer van Louvain-la-Neuve.

ACTIVITEITEN

Naast de verschillende faciliteiten die u bij B-Lodge kan vinden, bieden wij u ook verschillende activiteiten aan. Denk dan bijvoorbeeld aan een wandeling met gids door Louvain-la-Neuve of de omliggende dorpen.

INTERNETVERBINDING

Elke gast beschikt over een gratis toegang tot het internet (wifi) in het hele hotel.

ONTBIJT

Iedere ochtend bent u welkom in het kleine restaurant van het hotel voor een uitgebreid ontbijt.

PARKING

B-Lodge beschikt over een eigen parking maar ook in de nabije omgeving vindt u meer dan voldoende vlot toegankelijke parkeergelegenheid.

Omgeving


Louvain-la-Neuve is een autoloze stad in een landelijke omgeving waar onderwijs en verbinding met elkaar centraal staan. Ze is omgeven door velden en bossen en heeft zo heel wat prachtige natuur te bieden.

Ontdek de omgeving

Speciale aanbiedingen


Geniet van onze speciale aanbiedingen: een verblijf waar natuur en cultuur samenkomen, businesspacks… U vindt ongetwijfeld een aanbieding op maat bij B-Lodge.

Ontdek onze aanbiedingen

Hoe kan u reserveren bij B-Lodge?


Via e-mail

Stuur ons een e-mail met uw naam en de gewenste verblijfsdata. Ons team beantwoordt uw e-mail binnen de 24 uur.

Per telefoon

We zijn alle dagen telefonisch bereikbaar tussen 7.00 uur en 18.00 uur.

Online

Reserveer snel en eenvoudig uw verblijf naar keuze op de gewenste data via ons betrouwbaar en veilig systeem.

Do Not Track détecté