Reserveren

Diensten

Receptie check-in en check-out

Ons receptiepersoneel staat tot uw beschikking om u te informeren over de mooiste uitstapjes, de leukste activiteiten en de beste restaurants in de buurt van B-Lodge.
De receptie is geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur*.
Check-out is between 7:00 am and 11:00 am.

**Indien u later dan 18.00 uur aankomt, gelieve dit op voorhand te laten weten en de instructies te volgen om zelf in te checken en toegang te krijgen tot uw kamer. Indien u dit niet doet dan krijgt u geen toegang tot het hotel.
Réception B-Lodge
Déjeuner B-Lodge

De dag goed starten met ons ontbijt

Van maandag tot en met vrijdag kan u tussen 7.30 uur en 10.00 uur terecht in ons restaurant voor een heerlijk uitgebreid ontbijt met tal van lokale producten. Zaterdag kan u uitslapen, dan serveren we het ontbijt tussen 8.00 en 11.00 uur. Op het menu? Heerlijke smeerpasta's, lokale confituur, een brede waaier aan brood en koffiekoeken en heel wat kaas en charcuterie uit onze streek.
En natuurlijk hebben we ook gedacht aan verschillende soorten fruit en zuivelproducten.
Waar u op mag rekenen? Een smakelijk ontbijt met een knipoog naar de Belgische bourgondische levensstijl geserveerd met liefde!

Het Dylie-salon

Nestel u in een van onze comfortabele zetels en kom tot rust in het Dylie-salon onder het genot van een streepje muziek of een goed boek.

Salon Dylie B-Lodge
Bons cadeaux B-Lodge

Cadeaubonnen

U wenst een cadeaubon op maat te geven voor een speciale gelegenheid? U bent op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, Moeder- of Vaderdag of voor onder de kerstboom?

Dat kan! Al onze aanbiedingen, overnachtingen met ontbijt en packages kunnen deel uitmaken van een cadeaubon. Neem contact met ons op en wij versturen uw bon zo snel mogelijk per e-mail.

Ik heb interesse

Do Not Track détecté