Reserveren

Het hotel

Het hotel

Een verblijf in het kader van het werk of om er even tussenuit te gaan


Of u hier nu bent voor het werk, met familie of vrienden of simpelweg om Louvain-la-Neuve en omgeving te ontdekken, bij B-Lodge zit u goed!

We verwelkomen u graag in het B-Lodge boetiekhotel in hartje Waals-Brabant. Hier geniet u altijd van een gezellige en warme sfeer.

Ons gloednieuw pand ligt in Clairvaux, in de rustige wijk Lauzelle met een vlotte verbinding naar de snelweg en het centrum van de stad.

Vous dégustez et savourez votre petit-déjeuner chaque matin au calme au restaurant de l’hôtel qui propose des produits régionaux.

Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum en de bedrijvenzone, ideaal voor al uw professionele meetings. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen in De Bois de Lauzelle of het nieuwe sportcomplex naast het hotel.

Het concept? België als kloppend hart van B-Lodge


Met dit project wilden we een modern pand omtoveren tot kleinschalig boetiekhotel die klanten ontvangt in een intieme en hartelijke sfeer.

Al de activiteiten die B-Lodge aanbiedt werden met zorg geselecteerd zodat we voldoen aan de verwachtingen van al onze klanten. Of ze hier nu komen voor professionele doeleinden of voor hun plezier.

De architectuur van het hotel weerspiegelt de stad Louvain-la-Neuve. Materialen zoals baksteen, beton, staal en hout herinneren aan de jaren 1970 toen de stad vorm kreeg.

B-Lodge beschikt over 7 kamers die elk werden ontworpen en ingericht door onze eigen interieurarchitecte Stefanie Töller. Zij zorgde voor die warme cosy sfeer die we vandaag kennen!

Atomium de Belgique
Lac
fagne de Belgique

Do Not Track détecté