Reserveren

Thee/kruidenthee


Verwen uzelf met een weldadige thee die al uw verwachtingen overtreft.
De geschiedenis van thee gaat terug tot in de Oudheid. Artisanale thee is een echte kunstvorm die al uw zintuigen ontwaakt.
Rijke en subtiele smaken worden naar een hoger niveau getild dankzij betoverende aroma's uit pure bladeren en bloemen.
Onze eigen thee wordt samengesteld met grote bladeren en ingepakt in Tea PouchesTM, theezakjes uit zijde die in 1996 werden ontwikkeld en al heel wat prijzen in ontvangst mochten nemen.

De biologisch afbreekbare zakjes zijn handgemaakt en worden gevuld met theebladeren, stukjes fruit, kruiden en specerijen.
Ze worden dichtgenaaid, er wordt geen gebruik gemaakt van lijm of nietjes, met ongebleekte draden van katoen. Dit unieke procedé laat ons toe om zowel grote als kleine theebladeren te verwerken en porties te creëren die aangepast zijn aan uw wensen. Een uitstekend alternatief voor de traditionele bereiding van losse thee dat veel meer werk vereist.
Een ware explosie aan smaken en
puur artisanaal vakmanschap.
Dat ligt aan de basis van het succesvolle merk Mighty Leaf Tea

Organic Breakfast : Organic Breakfast: Een rijke en smaakvolle combinatie van de beste biologische zwarte theebladeren. Het is onze versie van de klassieke 'English Breakfast', voor een momentje rust van 's ochtends tot 's avonds.

Organic Earl Grey : Organic Earl Grey: Een perfecte mix van een klassieke thee. De gouden knopjes van de rijke en biologische zwarte theebladeren onthullen een heerlijk parfum van citroen dankzij de biologische bergamot. Zelfs Earl Grey zou trots zijn op deze thee.

Orange Blossom : Orange Blossom: Een kleurrijke thee met aroma's van sinaasappel, vanille en jasmijn.

Organic Spring Jasmine : Organic Spring Jasmine: Een betoverend aroma van Arabische jasmijn parfumeren deze groene biologische thee afkomstig uit China.

Organic Green Dragon : Organic Green Dragon: Deze Longjing groene theebladeren van de beste kwaliteit uit China werden zorgvuldig gedroogd in een pan om de subtiele smaak van boter en walnoot vrij te laten.

Green Tea Tropical : Green Tea Tropical: Groene theebladeren die een ware symbiose vormen met de zoete aroma's van tropisch fruit. Neem een slokje en droom weg naar een tropisch eiland.

Marrakesh Mint Green Tea : Marrakesh Mint Green Tea: Een ode aan de watervallen in de Marokkaanse bergen. Een verfrissende groene thee met pepermunt van op de bergflanken van Tiznit.

Organic Emerald Matcha : Organic Emerald Matcha: Kies voor een echte energieboost met een biologische mix van groene Sencha en Matcha uit Japan.

White Orchard : White Orchard: Een evenwichtige witte thee uit China met de heerlijke smaken van meloen en perzik

Do Not Track détecté